De Zeeuwse Snuffelmat

Werken voor een maaltijd

In de natuur krijgen honden en katten hun eten niet zomaar voorgeschoteld, ze moeten hier moeite voor doen. Door het voer aan te bieden op de snuffelmat in plaats van een etensbak, duurt een maaltijd geen 2 minuten, maar 10 tot 15 minuten. De hond of kat moet moeite doen, zijn of haar neus gebruiken en nadenken om het voedsel te kunnen eten. Het is een hele handige manier voor dieren die hun eten opschrokken, omdat ze er veel langer over doen. Het maakt een maaltijd ook veel leuker. Dieren worden mentaal moe en dit zorgt voor een voldaan gevoel na de maaltijd.

 Snuffelmatten gemaakt van kwaliteit

Bij Zeeuwse snuffelmat wordt alleen gebruik gemaakt van kwaliteitsfleece en stevige rubberen matten, die duurzaam zijn en lang mee gaan. Ze zijn sterk, stevig, kunnen tegen een stootje en gaan niet snel kapot. Wanneer je een hond hebt die snel sloopt, zorg er dan voor dat je erbij bent en ruim de mat op wanneer de hond klaar is met snuffelen. Zo leert een hond dat de mat om te snuffelen is en niet om te slopen. De matten schuiven minder snel op de vloer door speciale nopjes die eronder zitten. Op 30 graden is de snuffelmat te wassen, fijne was, in de wasmachine. Doe de snuffelmat in een waszak of kussensloop en hang de snuffelmat na het centrifugeren omgedraaid op, om te laten drogen. Doe de snuffelmat niet in de droger.

Voordelen van een snuffelmat

  • Geen eten meer naar binnen schrokken
  • Het eten duurt langer, gemiddeld 15 minuten
  • Het werkt ontspannend en is een leuke bezigheid
  • Energie kwijt kunnen als het buiten slecht weer is
  • Mentaal moe worden en zich voldaan voelen
  • Goed voor het zelfvertrouwen van onzekere dieren
  • Mentale stimulatie voor dieren met dementie
                 


De snuffelmatten kunnen wij voor u produceren in verschillende kleuren.
Het sterk wisselende assortiment van de fleece kleuren maakt het ons moeilijk een actueel overzicht te presenteren.
Neemt u contact met ons op voor de actuele voorraad.

 


De snuffelmatten worden met de hand gemaakt middels een
speciale knooptechniek van heerlijk zacht fleece.

Uw huisdier zal ervan genieten!


Wij maken in onze webwinkel geen gebruik van een SSL certificaat, dit omdat er geen betalingsverkeer plaatsvindt vanaf onze website met bijv. Ideal, Paypal of andere transactiemodules. U plaatst uw bestelling in onze webwinkel en uw order wordt naar uw eigen postvakIN gemaild. U maakt thuis van achter uw eigen PC het verschuldigde bedrag veilig over op onze rekening. U heeft dan een beveiligde verbinding met uw eigen bank. Het betalingsverkeer zal zo toch veilig (https:\\uwbank) verlopen.

Adres gegevens

Zeeuwse Snuffelmatten
Poolsterstraat 23, Oostkapelle
IBAN: NL38 INGB 0000 7457 51
BIC: INGBNL2A
BTW: 230597671B01
info@zeeuwse-snuffelmatten.nl
Algemene voorwaarden

Social Media

We zijn erg actief op social media. Facebook is voor ons bijzonder geschikt om een groot publiek te bereiken. Like en deel jij ook onze facebook pagina?

Klik hier om onze facebook pagina te openen.